restauratie

'Details zijn erg mooi afgewerkt. Het totaal beeld is mooi en ruimtelijk'

Restaureren in stijl

Restauratie van monumenten stelt hoge eisen aan het vakmanschap van de aannemer. Wij hebben hier, met de historische binnenstad van Zutphen om de hoek, veel ervaring mee. We realiseren in goed onderling overleg met u een prachtig resultaat!

Vergunningen in orde maken voor de renovatie
Wanneer u gaat restaureren of een monumentaal pand koopt, dan is het belangrijk het pand te laten inspecteren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Een bouwhistorisch onderzoek en een restauratieplan zijn veelal ook een voorwaarde voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Het bouwhistorisch onderzoek geeft u als eigenaar tevens inzicht in wat de cultuurhistorische waarde van uw bezit is. Wij kunnen dit proces voor u begeleiden.

Slimme betaalbare oplossingen die passen bij wat u zoekt
Zodra de vergunningen geregeld zijn, kan de restauratie van start. Het restauratieplan wordt uitgevoerd met slimme, betaalbare oplossingen die passen bij wat u zoekt. Restauratie van bouwwerken stelt hoge eisen aan het vakmanschap van de aannemer. Wij hebben, met de historische binnenstad van Zutphen om de hoek, veel ervaring met de restauratie van monumentale panden. Wij hebben oog voor detail en adviseren u in de juiste materiaalkeuze. Zo bereiken wij in goed overleg een prachtig resultaat!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Monumentale panden - Authentiek - Ambachtelijk - Oude bouwmaterialen - Hergebruik - Originele details in tact